Nieuwbouw & renovatie

nieuwbouwwoning

Open, halfopen & gesloten bebouwingen

Wil u een nieuwbouwwoning laten optrekken of is uw huidige pand aan een opfrissing toe? Vertrouw dan op de expertise van Bouwonderneming Bossu. Wij hebben ervaring met open, halfopen en gesloten bebouwingen en zelfs met appartementen. Welke stijl u ook voor ogen heeft, van landelijk tot modern, wij vertalen al uw wensen zorgvuldig naar de realiteit. 

Voor we van start gaan, stellen we een duidelijk plan van aanpak op, al dan niet in samenwerking met uw architect. Vervolgens renoveren wij onder meer ramen en deuren, breken we vloeren uit, voorzien we plafonds, metselen we muren en integreren we trappen. We benutten alle beschikbare ruimte optimaal en geven uw pand een unieke uitstraling!

Experten in houtskeletbouw

Als alternatief voor traditioneel metselwerk kunnen wij u houtskeletbouw aanraden. Wij bouwen daarbij een houten skelet op als basis voor uw pand.

Aangezien de houten structuur erg licht is, kunnen we eender welke woningvorm optrekken. Bovendien isoleert hout goed, wat dan weer uw energiefactuur ten goede komt. Een extra voordeel is dat hout veel beter geluid isoleert dan beton.

houtskeletbouw

Benieuwd naar de voordelen
van houtskeletbouw?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!